Kozak πŸ‡ΊπŸ‡¦βœ™

Kozak πŸ‡ΊπŸ‡¦βœ™

29-05-2022

11:26

De onderdrukking van Blanke inwoners van Zuid-Afrika (Afrikaners) is van grote zorg van Europeanen. Hoe kunnen wij met Afrikaanse context, zorgeloos zijn over onze toekomst, waar omvolking onvermijdelijk is?

Het is tijd voor een ingrijpende actie. Diplomatiek valt er niks meer te redden, economisch gaat niks veranderen. Het voorstel luidt een speciale militaire operatie, uitgevoerd door de Nederlandse krijgsmacht.

Hoe valt dit strategisch te realiseren? Het is niet makkelijk, maar zeker weten mogelijk. Ten eerste zal ons leger moeten uitbreiden. Een actieve campagne om strijders te werven zal worden verwezenlijkt.

Eenmaal klaar voor de operatie, is het tijd om de honden der oorlog los te laten. Hoe gaat dit gerealiseerd worden? Hier is een plan voor nodig, die tactisch en strategisch uitvoerbaar is. In 5 stappen zal Zuid-Afrika bevrijd worden.

Stap 1 is een amfibische landing. De eerste 72 uur zijn van belang, krijgswetenschappers noemen dit de meest cruciale uren van de oorlog. De verdediger stelt hier zich het zwakst op, en de aanvaller zich het sterkst. Kaapstad is doel 1.

De Afrikaners hebben geen moderne anti-schip raketten, maar wel de Tafelberg. Als we eenmaal voet aan grond krijgen, moeten we met schepen onszelf blijven bevoorraden. Dit is heel cruciaal voor het verloop van de operatie.

Stap 2 is de rest van de laaggelegen kust verroveren. De reden waarom we pas bij Kaapstad aanmeren, is omdat de kust ten noorden van Kaapstad te hoog ligt, zonder enige strategische punten. Dit deel van het offensief zal snel verlopen.

Het belang van de kust is hoog. Als wij onze fregatten dichtbij kunnen houden, hebben we in feite onbedwingbare artillerie om onze grondtroepen te assisteren. Het offensief naar P.E. is daarom stap 2.

Nu er voet aan land is gezet, de bruine occupanten verdreven zijn, kunnen de logistieke problemen worden opgelost. Als de bevoorradingsketens op orde zijn, is Bloemfontein aan de beurt. Dit zal voor het louter grondoorlog zijn.

De Nederlandse landmacht zal nu haar eeuwenoude glorie weer bewijzen. Met de snel oprukkende IGVs zal Bloemfontein van 2 kanten worden aangevallen. Meer is niet nodig, want ze zullen de opengelaten wegen gebruiken om te vluchten.

Stap 4 is het voltooien van de overname van de Zuid-Afrikaanse kust. Nu kan de bevoorrading vanuit Nederland niet meer stopgezet worden, wat praktisch gezien de Nederlandse krijgsmacht onoverwinnelijk maakt.

Nu komt de eindslag. De kans is groot dat de bruine occupanten een heel laag moraal hebben, terwijl Nederland haar overwinning al viert. Pretoria en Johannesburg zijn de 'last stand' van de occupanten, de laatste strategische doelstelling.

Zodra deze agglomeratie valt, zal de marxistische overheid zich compleet overgeven, en zal er een Nederlandse protectoraat worden gesticht. Integratie tot het Koninkrijk der Nederlanden zal jaren duren. De Afrikaners zijn gered van bruin terreur.

Dit markeert een triomfantelijke overwinning voor het Nederlandse volk. Willem-Alexander als koning zal de integratie van de Afrikaners tot het Koninkrijk realiseren en de geschiedenisboeken in gaan als bevrijder van onze broeders.Follow us on Twitter

to be informed of the latest developments and updates!


You can easily use to @tivitikothread bot for create more readable thread!
Donate πŸ’²

You can keep this app free of charge by supporting 😊

for server charges...