Àngel Segura Campmany🎗🌍💚

Àngel Segura Campmany🎗🌍💚

03-07-2022

09:58

Després de reflexionar-ho i parlar-ho amb diversos militants actuals de la JNC i de JxCat, vull fer públic que el Senyor Q porta anys repetint el mateix patró amb alguns dels militants més joves de l'organització. No pot quedar impune. No ho podem permetre. [Obro enfilall]

Alguns no ho havíem fet públic perquè ell no havia anat més enllà d'algunes converses pujades de to o "estranyes" que ens generaven molta incomoditat. Amb una insistència reiterada de parlar, enviar fotografies, dir amb qui estàvem, què feiem...

I, sobretot, explicar la nostra situació amorosa. Sovint ens demanava de fer grups de WhatsApp, quedar o d'altres coses similars. El cas d'en Nil malauradament no és l'únic. He posat en coneixement de @JuntsXCat la situació perquè puguem actuar en conseqüència.

Tot el suport a en Nil i a tothom qui, malauradament, hem passat per alguna situació similar amb el Senyor Q. Cap de nosaltres érem conscients de la situació. De com aquest home estava aplicant el mateix patró amb molts més companys i companyes d'organització.

Sovint de maneres diferents (en alguns casos molt més greu que en d'altres), però dins d'una manera de fer pròpia de qui intenta manipular salvatgement i de manera sistematitzada a uns joves individualment.

Si algun altre militant de la @JNCatalunya o de @JuntsXCat ha patit una situació similar amb el Senyor Q,i encara no m'ho ha comunicat,siusplau obriu-me per Missatge Directe o per WhatsApp. Moltes gràcies als companys/es de JxCat que ràpidament s'han organitzat per gestionar-ho.


Follow us on Twitter

to be informed of the latest developments and updates!


You can easily use to @tivitikothread bot for create more readable thread!
Donate 💲

You can keep this app free of charge by supporting 😊

for server charges...