Traco

Traco

30-01-2022

12:14

——markhyuck short au © ciya, 2022

disclaimer: this is a work of fiction. names, characters, business, events and incidents are the products of the author's imagination. any resemblance to actual persons, living or dead, or actual events is purely coincidental.

tags: bxb | age gap | mutual pining | markhyuck are in love | established relationship | fluff with just a liiiiitle bit of angst | not sure about the ending tho

• mork lee •

• lee hecan •

enjoy the ride!!!🥳🎉

—3

—4

—5

—7

—8 ; monday

—10

—11

—12

—13

—14 ; markai enjoyers wya

—15

—16

—17 ; my fellow javanese pls elaborate on the qrt what “nang” in jawa means😆

—18

—19

—20

—21

—22

—23

—24

—25

—27

—28

—29

—30

—31

—32

—33

—34

—35 ; saturday

—36

—37

—38

—39

—40

—41

—42

—43

—44

—45

—46

—47

—48

—49

—50

—51 ; nya

—52

—53

—55

—56

—end

beneran end kok yang ini, karena namanya aja SHORT AU. ntar mereka nikah kok, pas hc umur 26 dan abg kacab 37. beda sama markai, nikahan mereka gak private, jadi semuanya diundang! amplop kawinan dari kalian silakan ditf ke rekening gue ya🙂

ntar pas mereka udah tua, hc beneran ganti jadi yang ngerawat abang, nganterin abg kemana-mana, nolongin abg kalo butuh apa2 #relationshipgoals

here's when the angst comes: mk meninggal duluan dr hc, dan hc bertahun2 hidup sendirian krn ditinggal love of his life. sedihnya, pas mk ada di tahun2 akhir hidupnya, ada hc yang setia nemenin dia. pas ganti hc yg di tahun2 akhir hidup dia, dia sendirian aja...



Follow us on Twitter

to be informed of the latest developments and updates!


You can easily use to @tivitikothread bot for create more readable thread!
Donate 💲

You can keep this app free of charge by supporting 😊

for server charges...