de Bar en Barri

de Bar en Barri

24-09-2022

10:56

FIL: ANXOVES A SANTS 🐟 En aquest fil, us descobrim algunes de les millors #anxoves i bodegues de Sants, sempre netejades a mà, evidentment. Ordre d'aparició aleatori. Fil obert.

Comencem la nostra "ruta" a tocar del mercat de Sants. La Bodega Sant Medir (📍Sant Medir 6) és una de les més autèntiques del barri. Aquí la particularitat és que es serveixen els filets individuals ben nets només amb un raig de vinagre, i són de les més top del barri.

A quatre passes del mercat, hi trobem la Bodegueta de Cal Pep (📍Canalejas 12). Local també amb solera, té un producte excel·lent, que també es paga es clar. Anxova de doble filet unit per la cua i servida amb salsa i olives, netíssim i carnós. Hem començat fort, sí.

Creuant la via, arribem a la Bodega Salvat (📍Andalusia 2). Bodega centenària que les ha vist de tots colors, segueix sent una referència. Les anxoves servides amb salsa i olives, us satisfaran especialment si us agraden ben salades.

Tècnicament a la Bordeta, la Bodega Nadal (📍 Constitució 130) és un celler familiar amb una gran selecció de vins i licors. També serveixen aquestes anxoves ben netes, amb quatre olives i salsa. Vermut boníssim.

Ja quasi tocant a l'Hospitalet, hi trobem el Celler Duran (📍Esteràs 18). També es dediquen principalment a vendre vins, caves i altres, alguns de producció pròpia. Al fons, petita sala on degustar alguns dels seus productes. Anxoves servides amb oli, olives i salsa.

Tornem cap a la Plaça de Sants per visitar un lloc on tot ho fan bé i que per tant no podia faltar: @BodegaMontferry. Anxoves boníssimes i una salsa per flipar. Aquí una foto de l'antic local, però ja sabeu que ara són a📍Serra i Arola 13.

A tocar hi ha l'Anxoveta de Sants (📍Galileu 71), local hereu de la Bodega Salvat. Anxoves molt finetes i netes, es podria dir allò de que el deixeble ha igualat el mestre. Servides amb olives i salsa.

Anem cap a l'estació per tastar les anxoves del Bar Cabañeros (📍 Vallespir 17). Anxoves de doble filet netíssimes i possiblement les més ben dessalades. Servides amb quatre olives, salsa i oli. Lloc que també posa tapeta amb cada ronda.

Acabem a pocs metres, a la Bodega Bartolí (📍Vallespir 41). Una altra bodega històrica de Sants, on també serveixen plats de cullera i menús. Anxoves servides amb olives, carxofes i salsa.Follow us on Twitter

to be informed of the latest developments and updates!


You can easily use to @tivitikothread bot for create more readable thread!
Donate 💲

You can keep this app free of charge by supporting 😊

for server charges...